Communicatie training ‘Duidelijk jezelf, beïnvloed van binnenuit’

‘Wat heeft hij wat ik niet heb?’, denken we allemaal wel eens. Waarom luistert iedereen wel naar hem (of haar) en worden zijn voorstellen bijna gelijk omarmd. En iedereen lijkt hem ook nog eens aardig te vinden. Zelf heb je het gevoel dat je er niet tussen komt met je ideeën. Dat je vaak niet goed begrepen wordt. Misschien zelfs niet echt gezien wordt. ‘Waarom kan ik dat niet?’, zou je dan kunnen denken. Maar is dat ook zo? Kan je het niet of weet je gewoon nog niet precies hoe je duidelijk (jezelf) kunt zijn. Ik denk het laatste. En ik stel daarom veel liever een andere vraag: ‘Wat heb jij wat hij niet heeft?’. Als je dat namelijk weet – en erin gelooft! -, kan jij dat ook bewust inzetten en laten zien. Zelfverzekerd en duidelijk. Op een manier die precies bij jou past. En dan werkt het. Altijd.

Thema’s

In de 3 daagse groepstraining ‘ Duidelijk jezelf; beïnvloed van binnenuit’ ontdek je wat er allemaal in jou zit en hoe je dat duidelijk kunt uiten zodat het ook duidelijk wordt voor de ander. We werken volgens het 7 stappenplan naar Duidelijk jezelf. We gaan aan de slag met je binnenkant, alles wat je denkt, voelt en wilt, en je buitenkant, dat wat je laat zien in woord en gedrag.

We kijken naar:

Jouw (eerste) indruk: hoe kom jij over?
Jouw zelfbeeld: hoe kijk jij naar jezelf?
Jouw verbale en non-verbale communicatiestijl en hoe je daar mee kunt overtuigen.
Jouw kwaliteiten en valkuilen.
Jouw innerlijke waarden, drijfveren, gedachten en emoties en de impact die ze hebben op jouw handelen.
Jouw doelen: wat wil je bereiken?

Wat levert het jou op?

Ik ben een zogenaamde doe-trainer. Ik zet je in de actie zodat je zelf kunt ontdekken wat voor jou werkt. Dat is voor iedereen namelijk net iets anders. Vervolgens trainen we jouw effectieve gedrag bewust in zodat je het steeds makkelijker kan inzetten. Het resultaat? Je wordt je bewust van je eigen zijn en je eigen kunnen. Je voelt je zeker en neemt anderen  makkelijk mee in jouw eigen verhaal. Je bent zoals we dat zo mooi zeggen: duidelijk jezelf en beïnvloedt anderen hierdoor heel natuurlijk. Meer weten over mijn manier van werken, lees dan ook mijn blog Zien met je hart eens.  

Kosten en aanmelden

Deze training gaat helemaal over jou. Maar je doet het niet alleen. Samen met mij en 5 tot maximaal 10 anderen werk je aan jezelf. De training start twee keer per jaar in Amersfoort. Een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. De kosten bedragen 950 euro, inclusief lunch en hand-outs. Bedrijven betalen daar bovenop BTW, particulieren niet. Als je op ‘Meld je aan’ klikt, zie je alle data van de workshop.

Eerst even kennis maken? Dat kan ook. Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking via telefoon of skype. Je kunt direct in mijn agenda een afspraak plannen.

Werk jij liever of beter individueel? Dat kan ook. Ik doorloop de 7 stappen dan individueel met je in een coachingstraject op maat. En ook dan praten we er niet alleen over, maar laat ik je ervaren wat voor jou werkt.

Wat zeggen anderen over deze training?