(Communicatie) coaching Duidelijk jezelf

Je hebt het gevoel dat anderen jou niet altijd goed begrijpen. Je weet dat er meer in je zit, maar het lukt je lang niet altijd om dat ook zichtbaar te maken. Het houdt je bezig wat anderen van je vinden en je zou je graag wat zelfverzekerder willen voelen in bepaalde situaties. ‘Hoe kom ik eigenlijk over?’, wil je wel eens weten. Je bent op zoek naar handvatten waarmee jij jezelf zelfverzekerd en duidelijk kunt uiten in woord en gedrag zodat je anderen makkelijker mee kunt nemen in jouw eigen verhaal.

Ontdek wat jouw krachten zijn

Herken je dit? Kom dan in individuele sessies ontdekken wat er allemaal in jou zit en hoe je dat voor je kunt laten werken.

We kijken naar:

Jouw (eerste) indruk: hoe kom jij over?
Jouw zelfbeeld: hoe kijk jij naar jezelf?
Jouw verbale en non-verbale communicatiestijl en hoe je daar mee kunt overtuigen.
Jouw kwaliteiten en valkuilen.
Jouw innerlijke waarden, drijfveren, gedachten en emoties en de impact die ze hebben op jouw handelen.
Jouw doelen: wat wil je bereiken?

Wat levert het jou op?

Ik werk als een trainende coach. Dit wil zeggen dat ik erop aan stuur dat je zelf ervaart. Ik luister naar je, maar we praten zeker niet alleen over wat er is. Je gaat het ook voelen doordat ik je letterlijk in beweging zet. Je krijgt veel feedback. Van mij, de camera en de spiegel. Je wordt je bewust van je eigen (denk)patronen en je weet hoe je voortaan zelfverzekerd omgaat met lastige, uitdagende, spannende of onbekende situaties.

Methode

Ik werk volgens een zelf ontwikkeld stappenplan. Dit zijn de 7 stappen naar duidelijk jezelf. Sommige stappen kan je overslaan omdat je ze al duidelijk hebt, andere stappen zullen je misschien wat meer tijd kosten. Al de stappen helpen je om duidelijk(er) jezelf te kunnen zijn. Voor jezelf en voor anderen. Waardoor je op een prettige manier meer grip krijgt op jezelf en de mensen om je heen.

Kosten en aanmelden

Een sessie kost € 150 per keer. Bedrijven betalen daar bovenop BTW, particulieren niet. Meld je aan voor een kennismaking waarin we bekijken of we bij elkaar passen, hoeveel sessies er nodig zijn en met welke thema’s je aan de slag wilt.

Werk jij liever of beter in een groep? Dat kan ook. Ik verzorg een 3-daagse groepstraining waarin alle stappen aan bod komen of een 1-daagse waarin je jouw communicatieskills direct kunt verfijnen door te oefenen met een acteur.

Wat zeggen anderen over deze training?