Reviews

‘Ik weet nu hoe ik krachtiger en meer senior over kan komen’

Ik kijk terug op een leerzame workshop. Ik zoek inmiddels naar meer kleur in mijn kleding met als doel een krachtigere en meer senior indruk maken. Geen bloemenprints meer… Een week na de workshop zag ik een aantal mensen weer en was ik geen hockeymeisje meer, dus dat was goed om te horen. Ik vond je directe en eerlijke feedback erg prettig, niet eromheen draaien lekker to-the-point. Kortom, ik ben me nu erg bewust van de indruk die ik wil maken en doe daar ook meer mijn best voor.

Joke

Workshop 'Maak de indruk die je wilt'

‘Ik wil me niet langer onzeker voelen over mijn beslissingen’

Henriette startte in november 2018 bij mij in een 1 op 1 Duidelijk jezelf. Ze had net haar contract opgezegd en wilde nu op zoek naar een echte leuke baan. Eentje waarin ze zichzelf helemaal kon laten zien en horen. Want dat laatste ontbrak er te vaak aan waardoor ze niet de stappen zette die ze graag zou willen zetten en ook veel te lang was blijven hangen in haar oude baan.

Dit zegt Henriette er zelf over: ‘In november 2018 ben ik bij Eiline gestart. Mijn behoefte was vooral om meer zelfvertrouwen/me meer zelfverzekerd te voelen. Ik twijfelde vaak aan mijn beslissingen en kwam daardoor niet altijd in actie zoals ik zou willen. We begonnen met een DISC-profielschets. Dit gaf me duidelijkheid in wat mij kenmerkt en hoe anderen mij zien. Van hieruit zijn we gaan werken.

Eiline heeft me geholpen met me bewuster te worden van wat ik denk, voel en wil. De afgelopen maanden hebben mij geleerd dat ik nu inderdaad meer bewust ben van wat ik wil en er ook op tijd naar handel. Ik blijf beter in contact met mezelf. Probeer me niet te laten lijden door “angst”. Ik spreek me vaker uit van wat ik ervan vind en ook wat een reactie met me doet. Het is voor mij een uitdaging om in mijn kracht te blijven en me voortdurend af te vragen wat wil ik. Daar hoort ook bij dat ik beter mijn grenzen moet bewaken in zowel werk- als privé situaties. De sessie met de acteur was een eyeopener. Het was confronterend maar heel verhelderend.

Eiline creëert een prettige en veilige omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn. Ze is betrokken en integer. Een fijne gesprekspartner, open en oprecht. De sessies zijn met een lach en een traan en ik kom er iedere keer weer met energie vandaan.’

Henriette

Reactie op 'Dag werken met acteur'

‘Je bent direct met respect’

Bedankt voor de inspirerende workshop van vorige week. Hoe mooi dat jij het verschil maakt! Ik vond het heel waardevol en fijn dat je zo direct en respectvol bent.

Thea

Reactie op workshop 'Maak de indruk die je wilt'

‘Ik mis de energieke Annemarie van vroeger’

Het lukte Annemarie niet om na een ziekte terug te komen op haar oude energieniveau en zo kwam ze bij mij binnen. Ze voelde zich (te) vaak onvoldoende gewaardeerd/erkend en dat frustreerde haar. Ze wilde weer vol levenslust en vertrouwen leven, werken en genieten.

Dit zegt ze er zelf over: ‘Eiline liet me heel veel oefeningen doen om beter voor mezelf te zorgen en minder vaak het groepsbelang te laten prevaleren. Zo moest ik bijvoorbeeld een lijst maken van de dingen die me energie geven. En dat dan ook daadwerkelijk gaan doen. Ik leerde om me kwetsbaar op te stellen door eerder aan te geven wat ik zelf graag wil in plaats van mee te gaan met de meerderheid. En ik leerde om op een positieve manier aan te geven wat het met me doet als iets niet gaat zoals ik het wil en dat het laten vallen van stiltes daarbij heel effectief kan zijn. Ten slotte leerde ik ook om dingen los te laten, goed is goed genoeg. Ik volg nu meer mijn hart en dat voelt goed’.

Annemarie, De Nederlandsche Bank

(Communicatie)coaching Duidelijk jezelf

‘Hoe kan ik het contact met mijn patiënten verbeteren?’

Timon zat in de opleiding tot huisarts. Hij kreeg vaak de feedback dat hij moet werken aan het contact met zijn patiënten. Zelf wist hij niet waar hij die verbeteringen kon maken. 

Dit zegt Timon er zelf over: ‘Eiline wist de problemen met betrekking tot mijn communicatieve vaardigheden te ontdekken en mijzelf daar ook bewust van te maken. Met diverse oefeningen maakte zij me bewust van bijvoorbeeld mijn eigen gevoelens en gedachten tijdens gesprekken. Ik denk dat ik met Eiline als coach verder kom omdat zij mensen goed kan inschatten, veel kennis van zaken heeft en het gevoel geeft jouw probleem te herkennen en samen er aan te willen werken.’

Timon

(Communicatie)coaching Duidelijk jezelf

‘Ik ben bewuster van mezelf en weet hoe vreemde mensen tegen mij aan kunnen kijken.’

Nienke wilde graag haar zelfvertrouwen terug. Na het krijgen van haar eerste kind had ze het gevoel dat ze stil was komen te staan in haar werk bij de bank en durfde ze eigenlijk niet meer te solliciteren naar een baan die ze echt graag wil. 

Dit zegt Nienke er zelf over: ‘Ik ben zeer positief over de training. Ik kreeg iedere keer weer positieve energie van Eiline. Ze wil dat je je thuis voelt op de locatie, verder boeit ze en wil ze je écht verder helpen. Ze zorgt er ook voor dat er gelachen wordt tijdens de trainingen. De sfeer is hierdoor heel ontspannen. Ik merk dat ik veel aan de training heb. Ik ben bewuster van mezelf en weet hoe vreemde mensen tegen mij aan kunnen kijken. Ook op communicatief gebied heb ik handvatten gekregen die erg belangrijk zijn voor mij in de praktijk. Tot slot ben ik nog steeds blij dat ik de training heb gevolgd met voor mij onbekende mensen.’

Nienke, Rabobank

Communicatietraining groep 'Duidelijk Jezelf'

Menu