Reviews

‘Ik ben bewuster van mezelf en weet hoe vreemde mensen tegen mij aan kunnen kijken.’

Nienke wilde graag haar zelfvertrouwen terug. Na het krijgen van haar eerste kind had ze het gevoel dat ze stil was komen te staan in haar werk bij de bank en durfde ze eigenlijk niet meer te solliciteren naar een baan die ze echt graag wil. 

Dit zegt Nienke er zelf over: ‘Ik ben zeer positief over de training. Ik kreeg iedere keer weer positieve energie van Eiline. Ze wil dat je je thuis voelt op de locatie, verder boeit ze en wil ze je écht verder helpen. Ze zorgt er ook voor dat er gelachen wordt tijdens de trainingen. De sfeer is hierdoor heel ontspannen. Ik merk dat ik veel aan de training heb. Ik ben bewuster van mezelf en weet hoe vreemde mensen tegen mij aan kunnen kijken. Ook op communicatief gebied heb ik handvatten gekregen die erg belangrijk zijn voor mij in de praktijk. Tot slot ben ik nog steeds blij dat ik de training heb gevolgd met voor mij onbekende mensen.’

Nienke, Rabobank
Communicatietraining groep 'Duidelijk Jezelf'

‘Ik ben gelijk met je tips verder gegaan’

Leuk om je gisteren te ontmoeten. Ik heb thuis meteen mijn sneakers ingeruild voor pump en een derde ringetje in mijn oor laten zetten. En vandaag naar de kapper.. dan zijn de makkelijke stapjes gezet :-).

Anne
Reactie op workshop 'Maak de indruk die je wilt'

‘Je creëert een hele open sfeer’

Nogmaals dank voor de leuke, leerzame workshop. Goede interactie met de groep ook, iedereen stelde zich open op.

Evelien
Reactie op workshop 'Maak de indruk die je wilt'

‘Ik weet nu hoe ik krachtiger en meer senior over kan komen’

Ik kijk terug op een leerzame workshop. Ik zoek inmiddels naar meer kleur in mijn kleding met als doel een krachtigere en meer senior indruk maken. Geen bloemenprints meer… Een week na de workshop zag ik een aantal mensen weer en was ik geen hockeymeisje meer, dus dat was goed om te horen. Ik vond je directe en eerlijke feedback erg prettig, niet eromheen draaien lekker to-the-point. Kortom, ik ben me nu erg bewust van de indruk die ik wil maken en doe daar ook meer mijn best voor.

Joke
Workshop 'Maak de indruk die je wilt'

‘Dit vergeet ik niet snel meer’

Ik vond het een hele goede dag. Met een groep die elkaar de ruimte gaf en respect voor elkaar had. Ik vond dat jij de boel goed “bij elkaar” hield zonder heel nadrukkelijk aanwezig te zijn. Nog een speciale opmerking voor John: voor hem is het misschien just another day at the office. Voor mij was het een hele waardevolle, interessant en pittige dag. Een dag waar ik nog wel even mee bezig ben.

Mike, Gunnebo Logistics
Reactie op 'Dag werken met acteur'

‘Ik heb genoten en geleerd!’

Ik vond het erg leuk je vandaag te ontmoeten! Ik heb enorm genoten en geleerd van je workshop.

Inge
Reactie op workshop 'Maak de indruk die je wilt'