Persoonlijkheids-analyse

Word je bewust(er) van jezelf.

Waarom doe ik eigenlijk zoals ik doe? Hoe kijk ik naar mezelf? Hoe reageer ik onder stress? Hoe kan ik meer bereiken in de samenwerking met anderen? Haal ik eigenlijk wel alles uit mezelf wat er in me zit? Zijn dit vragen die je bezig houden? Dan is de DISC persoonlijkheidsanalyse iets voor jou.

Wat is een DISC persoonlijkheidsanalyse?

Een DISC persoonlijkheidsanalyse brengt jouw capaciteiten en je eigen gedrag overzichtelijk in kaart en geeft inzicht in waarom je doet wat je doet. Hoe ga jij bijvoorbeeld om met problemen en uitdagingen? Neem je dan de leiding of wacht je liever even af? Hoe reageer je op veranderingen? Vind je dat fijn of heb je liever helemaal geen veranderingen? En let je altijd de details of ben je daarin juist helemaal niet geïnteresseerd? Werk je graag samen of doe je het liever alleen? Een persoonlijkheidsanalyse haalt jouw sterke kanten en je uitdagingen snel boven tafel. Maar ook jouw drijfveren, angsten, emoties, tijdsbeleving en besluitvorming worden duidelijk. Hierdoor begrijp je jezelf niet alleen beter, maar krijg je ook inzicht in waarom de communicatie en samenwerking met de een heel goed en met de ander juist helemaal niet loopt.

Persoonlijkheids analyse

Kosten en aanmelden

Een persoonlijkheidsanalyse kost 175 euro. Voor particulieren is dit inclusief BTW, bedrijven betalen hier bovenop nog wel de BTW. Je ontvangt hiervoor een link naar een test die vooraf invult. Deze test wordt uitgewerkt naar een uitgebreid rapport over jou zelf. In een persoonlijk gesprek licht ik als gecertificeerd persoonlijkheidsanalyse-trainer dit rapport uitgebreid aan je toe. Hierin ontvang je gelijk ook al inzichten en tips hoe je nog effectiever kunt omgaan met wat jij allemaal in je hebt.

Wat zeggen klanten?