Dag oefenen met acteur

‘Mijn gesprekken lopen lang niet altijd zoals ik zou willen. Ik kom te vaak in een situatie waar ik helemaal niet in wil komen. Ik voel me na afloop niet tevreden en bereik vaak ook niet wat ik voor ogen had. Ik weet niet wat ik anders kan doen zodat het beter loopt. Het lijkt wel of ik steeds in dezelfde valkuil stap’.

Van onbewust naar bewust

Waar de een het gevoel heeft om te weinig ruimte te krijgen voor eigen inbreng en zich onvoldoende gehoord en gezien voelt, verliest de ander juist het enthousiasme van anderen doordat hij te stevig van zich laat horen en onvoldoende bezig is met anderen. Dit zijn de twee uitersten van de schaal. Waar we zelf precies staan op deze schaal zijn we ons vaak onbewust. Het verschilt ook per situatie. Met kleine aanpassingen in je gedrag kan je grote veranderingen realiseren. Als je weet waar het bij jou mis gaat, heb je ook gelijk de oplossing voorhanden.

Hoe werkt het?

Hoe kom je er nou achter wat je anders kan doen? Door het zelf te ervaren. Daarvoor werken we met een acteur die met jou jouw eigen praktijksituaties speelt zodat jij kunt zien wat er gebeurt. De acteur is als het ware je spiegel. Je krijgt de reactie die je zelf uitlokt te zien in zijn gedrag. Je kunt ongegeneerd nieuw gedrag uitproberen om te zien wat dat je kan opleveren. Door te ervaren wat voor jou werkt, breid je jouw eigen mogelijkheden om zelfverzekerd en duidelijk te kunnen zijn uit.

Communiceren oefenen met acteur

Programma

In de ochtend werken we aan de indruk die je maakt, verbaal en non-verbaal, en hoe je daar mee kunt spelen zodat je ook in je overkomen duidelijk kunt maken wie je bent en waar je voor staat. In de middag oefenen we in rollenspellen aan jullie eigen praktijkcases.

Communiceren oefenen met acteur

Resultaat

Ik werk met de allerbeste (training)acteurs die precies weten wat ze moeten doen om je verder te helpen. Je gaat de deur uit met concrete, persoonlijke inzichten. Je weet niet alleen hoe het anders kan, je hebt ook ervaren dat jij dat kan en hoe je dat kunt doen. Iets weten met je verstand is namelijk iets anders dan het ook voelen met je hart. Pas als je hebt ervaren wat werkt, zal je het vaker gaan doen.

Kosten

De kosten bedragen 350 euro, inclusief lunch en hand-outs. Bedrijven betalen daar bovenop BTW, particulieren niet. Als je op ‘Meld je aan’ klikt, zie je alle data van de Dag met Acteur.

Ervaring van anderen

Je leest de ervaring van degenen die je voorgingen o.a. in de blog ‘zien met je hart’ en bij de reactie van deelnemers onder reviews.