Gratis sessie

Welke indruk maak jij?

De indruk die we achterlaten, wordt gevormd door de optelsom van heel veel kleine signalen bij elkaar. We beoordelen de ander pijlsnel – en veelal onbewust – op wat we zien. Een kleine aanpassing in je taal, houding en kledingkeuze kan er al voor zorgen dat je veel duidelijker overkomt.

Welke indruk maak jij?

Wil jij weten hoe (duidelijk) jij zelf overkomt? Stuur dan een foto van jezelf waarop je van top tot teen staat en plan een gratis telefonische sessie van 30 minuten met mij in. Ik kijk van tevoren naar je foto en geef in ons gesprek aan hoe je op mij overkomt naar aanleiding van de foto en in het gesprek zelf. Ik geef ook tips hoe je (nog duidelijker) de indruk kunt maken die je wilt.

Boek de gratis sessie

Deze telefonische sessie kost helemaal niets! Via onderstaande button plan je direct zelf een afspraak in mijn agenda in. Je foto mail je naar info@eiline.nl o.v.v.  jouw eigen naam. Ik bel jou op het geplande tijdstip op.

Wat zeggen klanten?