Alleen kijken of echt zien?

We zien veel meer van elkaar dan we zelf denken. Dat gaat vanzelf en veelal onbewust. Zo gaf ik afgelopen week een webinar met de titel ‘Hoe kom jij over? Maak de indruk die je wilt’. Iedereen kon vooraf een foto van zichzelf insturen en ik gaf in het webinar mijn eerste indruk van hem of haar. En wat bleek? De indruk die ik van de mensen kreeg, klopte heel goed met de werkelijkheid. Niet omdat ik nou zo briljant ben, maar omdat het vaak gewoon te zien is. Als je het wilt zien tenminste. En het zit m juist in de kleine dingen zoals een horloge of een armband of hoe iemand zijn of haar hoofd of voeten houdt bijvoorbeeld. Benieuwd hoe dat zit? Kijk het hele webinar of scroll gelijk door naar minuut 11:43 voor mijn feedback op de deelnemers van dit live webinar.

Andersom geldt dus ook: als je weet waardoor een indruk komt, kan je er bewust mee om gaan en zo nog meer de indruk maken die je wilt. Een indruk die je verder helpt maar die ook echt bij je persoonlijkheid past. Want alleen dan komt het ook over. Benieuwd hoe jij overkomt en welke tips ik voor jou heb, meld je dan hier aan voor de gratis feedbacksessie Hoe kom ik over?.

Groet, Eiline

Vorig bericht
Omdenken
Volgend bericht
Druk? Je bent je resultaat niet