It's a wrap

It’s a wrap!

Nieuws

IT’S A WRAP! Dat zeg ik vaak gekscherend aan het einde van een training. Deze week was het echter een echte opname-wrap. Ik mocht vertellen ​waarom en hoe communicatie(coaching en – training) je helpt om lekker in je vel te zitten. En dat vond ik spannend maar ook supergaaf om te doen, samen met oud-deelnemers Menno Baars en Marit Verkaik. 14 mei en 18 juni as om 12.30 uur te zien in het programma #lekkerinjevel van #rtl4. Kijk jij ook?

Vorig bericht
Hej, herken je dat? Over jezelf voor de gek houden
Volgend bericht
Eiline.nl op TV over grip krijgen op lastige situaties
Boek, Nieuws

De kop is eraf!

De kop is eraf! De eerste 20.000 woorden staan inmiddels op papier! Uitgaande van een boek van maximaal 60.000 woorden…
Boek in wording
Boek, Nieuws

Boek in wording

De vakantie zit er weer op. Terug naar mijn bureau om verder te schrijven aan mijn boek in wording en…