Ik heb een K, een A, een N,…. en een R!

Blog

Ik heb een eigen kantoor! Ik kan mijn geluk niet op. En het mooie is, er zijn niet alleen maar saaie kantoorruimten, het bruist er van de creativiteit en fashion. Hoe en wat ik daar mee ga doen, weet ik nog niet, maar het inspireert me nu al.

Vanaf 1 januari staat mijn deur er open. Je kunt dan langskomen voor een 1 op 1 sessie of gewoon eerst eens voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Ik ben ook van plan om hier een paar keer per jaar een kennismakingsworkshop te  organiseren. Dus je krijgt de komende tijd volop de gelegenheid om mij en mijn werk te leren kennen.

Hope to see you there!

Groet, Eiline

PS: mijn kantoor staat in Amersfoort op industrieterrein de Hoef en er is voldoende parkeergelegenheid. Op de foto zie je de entreehal. Mijn eigen ruimte kom je maar een keertje live bekijken:)..

Vorig bericht
Moed en meer…
Volgend bericht
Doing of being? Wat kies jij?