Nieuwsbrief De eerste stap

In de vakantieperiode dromen we heel wat af met z’n allen. ‘Als ik terug ben, dan ga ik echt op zoek naar die nieuwe baan, haal ik die promotie binnen of gun ik mezelf juist meer rust en besteed meer tijd aan mijn familie of gezin’. Oftewel dan ga ik bezig met wat echt belangrijk voor me is. Maar hoe begin je daar dan mee? Hoe gooi je het roer om en maak je nieuwe gewoontes? Gewoontes die je vol kunt houden. We worstelen allemaal met hetzelfde. Het is nou eenmaal best lastig om bewust te kiezen en daar ook naar te blijven handelen. Het goede nieuws is dat het niet onmogelijk is. En dat iedereen het kan. Juist als je dicht genoeg bij jezelf blijft, lukt het je. Want dan maak je optimaal gebruik van je eigen mogelijkheden. En het begint altijd met een (kleine) eerste stap.

In deze nieuwsbrief wil ik je inspireren om jouw eerste stap te zetten. Je leest o.a.:

  • Welke eerste stap jij vandaag nog zelf kunt zetten om te beginnen;
  • Een inspirerend filmpje om te durven doen en te durven falen;
  • NIEUW! Een dag zelf aan de slag met een acteur;
  • 2 verhalen over wat durven doen je kan opleveren.

Groet, Eiline

Je leest hier de hele nieuwsbrief.

Vorig bericht
Ben ik (niet) duidelijk?
Volgend bericht
Niet vergeten!